NIEUWSBERICHTEN

23-02-2024

Eindelijk de kans om plezier te maken! 👨‍👨‍👧‍👧


Veel kinderen kunnen door omstandigheden niet op vakantie of naar een pretpark. Ook in onze gemeente. Om ruim 120 kinderen een leuke dag te bezorgen hebben we samen met Gemeente Roerdalen afgelopen zomer gezorgd voor een dag vol plezier. De kinderen konden samen met hun ouders naar Speeltuin De Gitstap.

Fantastisch om te zien dat we een lach op hun gezicht konden toveren en dat we hen een onvergetelijke dag hebben bezorgd.
13-11-2023

Thema avond!

Desiréé Cuijpers heeft deze avond gevuld door te vertellen over arbeidsrecht, denk hierbij aan:

- Is het een arbeidsovereenkomst of is het een opdrachtovereenkomst.
- Concurrentie-, relatie- en nevenactiviteitenbeding.

Daarnaast heeft ze ook verteld over de mogelijkheden; als werknemers problemen hebben met de vaste lasten, budgetteren en hoe je werknemer kunt helpen om door te verwijzen naar het juiste loket.

Het was een geslaagde avond die afgesloten werd met een hapje en een drankje.
11-11-2023

Mantelzorgers in het 🌞

Gisteren, op de Dag van de Mantelzorg, ontvingen bijna 400 mantelzorgers een leuke attentie. Zij waren hiervoor aangemeld door iemand uit hun omgeving. Wethouder Loes Vestjens en Jane Killaars onze mantelzorgondersteuner brachten de attentie naar Silvie van de Broek-Rooijakkers in Melick. Silvie zorgt voor haar zieke man en staat dag en nacht klaar voor haar ouders omdat ook haar moeder ziek is. Voor haar man en haar ouders is ze een onmisbare rots in de branding.

🍀 Dank aan Ondernemers Vereniging Roerdalen en Foroxity Filmarena voor de financiële bijdragen en de Roerdalense ondernemers die aan de actie meedoen. En een 👍🏻 voor alle vrijwilligers die de presentjes bij de mantelzorgers thuis bezorgden.

📷 Pim Ermers